Studiji

Preddiplomski, diplomski i poslijediplomski studiji

Saznaj više

Obrazovanje

Stručno usavršavanje i cjeloživotno obrazovanje

Saznaj više

Međunarodna Suradnja

Saznaj više

Referada

Studentska referada, obavijesti o upisima

Saznaj više
PogreškaHide message
Nemate dovoljno pravo za vidjeti željenu obavijest
Promocija 27. studenog 2017.
Autor: Tomislav Peternel

Svečana promocija magistri inženjerki i magistara inženjera građevinarstva održat će se 27. studenog 2017. u 14  sati u Velikoj predavaonici.

Molimo studente da dođu jedan sat prije početka promocije u studentsku referadu radi preuzimanja svojih dokumenata. Podsjećamo studente da donesu kapu koju su dobili na promociji studenata preddiplomskog studija.

Nakon promocije, molimo, togu vratiti u Veliku predavaonicu.

Uzvanici  mogu ući u dvoranu 15 minuta prije početka promocije.

Napomena:

Na dan obrane studenti su dužni donijeti studentsku iskaznicu u studentsku referadu i poslati svoj diplomski rad u pdf-u na mail: tpeternel@grad.hr.

 

Elektronički letak - program...
Autor: Miroslav Madžarac

U privitku vam dostavljamo elektronički plakat s programom predavanja i prezentacija koje će se pod nazivom "Najbolje sa Sveučilišta" u okviru Smotre Sveučilišta u Zagrebu od 23. do 25. studenoga 2017. održavati u Kino-dvorani Studentskoga centra.

Autor: Miroslav Madžarac
DAN OTVORENIH VRATA Građevinskog...
25. studenoga 2017. (subota) Vrata Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu biti će širom otvorena svim zainteresiranim posjetiteljima u subotu 25. studenoga 2017. godine u terminu od 10.00 do 12.00. U okviru posjeta, gostima će biti održana kratka i interesantna prezentacija o fakultetu te će biti organizirani zanimljivi obilasci laboratorija uz ugodne razgovore s profesorima, asistentima i sadašnjim studentima. 
Autor: Miroslav Madžarac
IAESTE Natječaj za stručne prakse -...
IAESTE - udruga za međunarodnu razmjenu studentskih stručnih praksi s područja tehničkih i prirodnih znanosti nudi studentima plaćenu praksu u inozemstvu. Udruga IAESTE nudi studentima plaćenu praksu u više od 15 europskih i 89 država diljem svijeta.  
Autor: Urednik Građevinskog fakulteta
Službena e-mail adresa za studente
U komunikaciji s nastavnicima i djelatnicima , studenti su dužni koristiti službenu e-mail adresu Građevinskog fakulteta koja im je dodijeljena prilikom upisa u prvu godinu studija ( *@student.grad.hr ). Poruke poslane s a nonimnih e-mail adresa će biti zanemarene.