Studiji

Preddiplomski, diplomski i poslijediplomski studiji

Saznaj više

Obrazovanje

Stručno usavršavanje i cjeloživotno obrazovanje

Saznaj više

Međunarodna Suradnja

Saznaj više

Referada

Studentska referada, obavijesti o upisima

Saznaj više
Autor: Miroslav Madžarac

8. po redu SUPEUS-ova cjelodnevna stručna konferencija za studente „BUS 2019 – Budućnost ugodnog stanovanja“ održava se u subotu, 18.5.2019. na Arhitektonskom i Građevinskom fakultetu u Velikoj predavaoni s početkom u 09:30 sati.

Svake godine predavanja su povezana s aktualnostima u području energetske učinkovitosti, obnovljivih izvora energije i održive gradnje. Na ovogodišnjoj konferenciji slušamo koje tehnologije i kreativna rješenja koristiti pri projektiranju i gradnji te koliko su iste realizirane u Hrvatskoj. Tijekom cjelodnevnih seminara svi sudionici dobit će najrelevantnije informacije o trendovima i problemima u energetici te potencijalnim rješenjima istih. U programu će se naći desetak predavanja, a točna agenda bit će dostupna uskoro.

Na prethodnih sedam BUS-eva, ukupno je sudjelovalo preko 1750 studenata i 70 predavača, isključivo vrhunskih profesora i prepoznatih stručnjaka iz raznih tvrtki i institucija, a projekt je kao vrijedan i kvalitetan dosad prepoznalo preko 40 tvrtki.

Sve aktivnosti vezane uz projekt prati na društvenim mrežama udruge.

Više informacija o seminaru, a uskoro i prijave, na službenoj web stranici: https://bus.supeus.hr/

Vidimo se 18.5.!

Popis obavijesti