Studiji

Preddiplomski, diplomski i poslijediplomski studiji

Saznaj više

Obrazovanje

Stručno usavršavanje i cjeloživotno obrazovanje

Saznaj više

Međunarodna Suradnja

Saznaj više

Referada

Studentska referada, obavijesti o upisima

Saznaj više
Međunarodno online natjecanje GeCCo
Autor: Miroslav Madžarac

Young Crew (YC) kao vodeća međunarodna udruga mladih projektnih menadžera pod pokroviteljstvom IPMA-e, međunarodne organizacije za upravljanje projektima, organizira #8 izdanje GeCCo natjecanja!

Global eCollaboration Competition (GeCCo) je internacionalno i interdisciplinarno virtualno natjecanje koje okuplja mlade voditelje projekata iz cijeloga svijeta kao i one koji to tek žele postati. Natjecatelji su grupirani u međunarodne timove od 8 članova koji unutar 24h rješavanju Case Study zadatak. Za natjecanje se mogu prijaviti kandidati do 35 godina starosti neovisno o količini iskustva i području znanja. Finaliste ovogodišnjeg GeCCo natjecanja očekuju vrijedne nagrade
GeCCo je do sada okupio mlade i buduće voditelje projekata iz preko 21 zemlje svijeta koji su danas naši YC članovi te uspješni voditelji projekata. Postanite i Vi dio naše YC zajednice i prijavite se na GeCCo 2019/20! 
Prijave su u tijeku i traju do 15.02.2020. Prijaviti se možete ispunjavanjem našeg obrasca klikom na sljedeći link: http://GeCCo2019-20ApplicationForm
Više o samom natjecanju pročitajte u prilogu emaila te svakako posjetite naše službene stranice (poveznice u nastavku), a za sva dodatna pitanja obratite se lokalnoj organizatorici na email: ivonagudelj@gmail.com.
Young Crew Croatia
IPMA YCC www.youngcrew.hr 
GeCCo www.become.pm/gecco  
Facebook www.facebook.com/yc.gecco
Twitter www.twitter.com/GeCCo_YC 

Prilog

Popis obavijesti