Studiji

Preddiplomski, diplomski i poslijediplomski studiji

Saznaj više

Obrazovanje

Stručno usavršavanje i cjeloživotno obrazovanje

Saznaj više

Međunarodna Suradnja

Saznaj više

Referada

Studentska referada, obavijesti o upisima

Saznaj više
Audicija za Akademski zbor Ivan Goran...
Autor: Miroslav Madžarac

Velika godišnja audicija Akademskog zbora Ivan Goran Kovačić održat će se 17. listopada 2020., a ove godine zbog epidemiološke situacije prijave će biti putem interneta za točno određene termine.

Audicija će se održati na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u dvorani B4 razdoblju od 15 do 22 sata, a pristupnici će u tom razdoblju biti pozivani po terminima u kojima su se javili.

Zainteresirani se mogu prijaviti putem online formulara https://igk.hr/az/audicija/.

Ove godine smo morali prilagoditi audicije preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Održavat će se na velikoj udaljenosti u prozračenoj prostoriji i sa što manje kontakta. Zato ćemo ove godine imati online prijave kako bi se spriječila velika grupiranja na FER-u“, poručili su iz Uprave AZ IGK dodajući kako mole potencijalne kandidate da se na audiciji ne pojavljuju ako su bolesni, imaju temperaturu ili su bili na visokorizičnim lokacijama.

Također će ove godine biti smanjen broj primljenih kandidata u skladu s brojem epidemioloških mjesta u dvoranu za probe, kako bi se ispoštovale sve preporuke.

Princip audicija izuzetno je jednostavan i lak za kandidata; dovoljno je pokazati raspon glasa ponavljanjem jednostavnih muzičkih sekvenci. Za članstvo nisu potrebni ni glazbena naobrazba ni glazbeno iskustvo jer se u zboru i potpuni amateri mogu baviti vrhunskom umjetnošću.

PRILOG

Popis obavijesti