Sudjelovanje

Na međunarodnoj konferenciji mogu sudjelovati inženjeri iz Hrvatske, posebno oni koji djeluju u području ili su zainteresirani za područje građevnih materijala i proizvoda, tehnologiju betona, te projektiranje, izvođenje i održavanje trajnijih i održivijih betonskih konstrukcija. Tijekom konferencije mnogobrojni autori će prikazati najnovija istraživanja u području trajnosti betona i betonskih konstrukcija iz Japana, Nizozemske, Švicarske, Velike Britanije, Amerike, Poljske, Italije, Njemačke, Francuske, Slovenije, Južnoafričke Republike i mnogih drugih zemalja. Kroz radove će biti prikazana stajališta i iskustva projektanata, proizvođača cementa i betona, nadzora i stručnjaka zaduženih za gospodarenje građevinama. Tijekom konferencije i popratnih aktivnosti otvara se mogućnost razmijene ideja i iskustava s kolegama znanstvenicima i stručnjacima u području iz cijeloga svijeta.
Sudjelovanje na konferenciji prijavljuje se slanjem prijavnog obrasca, nakon čega Agencija Ulix ispostavlja predračun za kotizaciju.
Kotizacija za sudionike uključuje:
  • sudjelovanje na svim predavanjima, 11. i 12.06.2014.
  • primjerak zbornika s cjelovitim radovima, izdan od strane RILEM Publishing S.A.R.L.
  • pauze za kavu i ručak u hotelu Panorama tijekom oba dana održavanja konferencije
  • svečanu večeru drugi dan konferencije
  • tehničku posjetu Luci Gaženica, 13.06.2014.
  • uvjerenje o pohađanju kojim se ostvaruju bodovi za komoru
Kotizacija za sudionike iz Hrvatske, koji ne prezentiraju rad na konferenciji, iznosi 1.800,00 kn + PDV.

Bodovanje

Svaki sudionik konferencije dobiva uvjerenje o pohađanju, čime ostvaruje pravo na 18 bodova, od toga 6 bodova iz područja građevno-tehničke regulative.

 

Dodatne infomacije

Marijana Serdar
Telefon 01/4639 118
Faks 01/4828 051
rilem_psc@grad.hr

 

Prijave

Ispunjeni obrazac za prijavu slati na rilem2014@ulixtravel.com ili telefaksom: +385 1 6154 092

 


Obrazac za prijavu