Studiji

Preddiplomski, diplomski i poslijediplomski studiji

Saznaj više

Obrazovanje

Stručno usavršavanje i cjeloživotno obrazovanje

Saznaj više

Međunarodna Suradnja

Saznaj više

Referada

Studentska referada, obavijesti o upisima

Saznaj više
Autor: Miroslav Madžarac

GeCCo je međunarodno online natjecanje u projektnom menadžmentu koje okuplja članove nacionalnih IPMA Young Crew udruga u jedinstvenom i poučnom case study natjecanju. GeCCo će se ove godine predstaviti u svojem uzastopnom šestom izdanju.

Cilj projekta je stvoriti povezanost pojedinaca na međunarodnoj razini, potaknuti djelovanje u online timovima, kao i skrenuti pozornost na važnost projektnog menadžmenta u suvremenom društvu.

Službena objava za web, GeCCo 2017.

Natjecanje se odvija pod pokroviteljstvom udruge IPMA Young Crew Croatia, najveće udruge u Hrvatskoj za mlade projektne menadžere, čije sam i sama član. Spomenuta udruga je inače dio HUUP-a (Hrvatske udruge za upravljanje projektima) i međunarodnog ogranka IPMA-e, Young Crew.

Trenutni nam je cilj pronaći kvalitetne sudionike koji već imaju iskustva u projektnom menadžmentu, ili su barem vrlo zainteresirani i motivirani za ovo područje.

Benefit kojeg studenti dobivaju sudjelovanjem je onaj najbitniji – iskustvo. Naravno,uvijek je veće zadovoljstvo i uspjeh biti u pobjedničkom timu, čiji pojedinci osvajaju vrijedne nagrade: IPMA-in certifikat kategorije D u projektnom menadžmentu vrijedan 500 eura, te besplatan ulaz na ''IPMA Global Young Crew radionicu'' koja je inače najveći događaj u našoj zajednici. Konkretno, nagrade vrijedne 1000 eura za svakog pojedinca u pobjedničkom timu. Naravno, cilj nam je imati Hrvaticu ili Hrvata u pobjedničkom timu.

Popis obavijesti