Studiji

Preddiplomski, diplomski i poslijediplomski studiji

Saznaj više

Obrazovanje

Stručno usavršavanje i cjeloživotno obrazovanje

Saznaj više

Međunarodna Suradnja

Saznaj više

Referada

Studentska referada, obavijesti o upisima

Saznaj više
Autor: Miroslav Madžarac

Ljeto polako završava, a ti već smišljaš planove za nova putovanja? Želiš se zabaviti, putovati, naučiti i iskusiti nešto novo i nezaboravno?

BEST seminari ti pružaju tu mogućnost! Ove zime imaš jedinstvenu priliku otići na jedan od 4 seminara, a prijave su još uvijek u tijeku!  
Kroz samo nekoliko jednostavnih koraka ovu zimu možeš učiniti najzabavnijom do sada:

  1. Napravi korisnički račun na best.eu.org
  2. Istraži ponuđene seminare na https://best.eu.org/courses/list.jsp 
  3. Odaberi lokaciju (možeš prijaviti do tri seminara) i pritisni Apply!
  4. Napiši motivacijsko pismo (kratko i neformalno - čitat će ga tvoji kolege studenti, pokušaj se istaknuti i nasmijati ih!)
  5. Pošalji mail na: mateja.kobescak@best.hr sa svojim imenom i prezimenom te slikom indexa (prva strana i strana s upisanom tekućom godinom studija). Tako ćemo utvrditi da si student i tvoj će se račun validirati te će tvoja prijava postati valjana.

Kraj prijava je 15.10. u 23h, a sve što trebaš za prijavu je napisati motivacijsko pismo i odgovoriti na tri pitanja. Više informacija možeš naći na stranici www.best.hr/seminari/prijava ili na našoj Facebook stranici https://www.facebook.com/BESTZagreb.
Ako imaš bilo kakvih pitanja ili nedoumica, javi se na: mateja.kobescak@best.hr
BEST Zagreb je volonterska i neprofitna udruga, a dio je međunarodne organizacije Board of European Students of Technology (BEST) koja okuplja studente tehnoloških i tehničkih fakulteta s 96 sveučilišta iz cijele Europe, s ciljem njihova uključivanja u izazovne međunarodne projekte kao što su stručni seminari, treninzi, radionice, kulturne razmjene te inženjerska i stručna natjecanja.

Popis obavijesti