Studiji

Preddiplomski, diplomski i poslijediplomski studiji

Saznaj više

Obrazovanje

Stručno usavršavanje i cjeloživotno obrazovanje

Saznaj više

Međunarodna Suradnja

Saznaj više

Referada

Studentska referada, obavijesti o upisima

Saznaj više
Autor: Miroslav Madžarac

Razmišljaš kako ovog ljeta jeftino otputovati, upoznati nove ljude i naučiti nešto novo? 
BEST ti ovo ljeto nudi mogućnost da na čak 48 europskih sveučilišta doživiš nezaboravno iskustvo. Prijave za ljetne stručne seminare su započele, a traju do 18.3.2018.! Listu seminara možeš naći na: https://www.best.eu.org/courses/list.jsp?season=summer18 gdje odabireš destinacije i teme koje ti se najviše sviđaju. 

Cijena putovanja te ne treba brinuti, a i prijava je vrlo jednostavna! Sve što trebaš za prijavu je napisati motivacijsko pismo i odgovoriti na tri kratka pitanja.

Ukratko:
1) Napravi korisnički račun na best.eu.org
2) Istraži ponuđene seminare na https://best.eu.org/courses/list.jsp 
3) Odaberi lokaciju (možeš prijaviti do tri seminara) i pritisni Apply!
4) Napiši motivacijsko pismo (kratko i neformalno - čitat će ga tvoji kolege studenti, pokušaj se istaknuti i nasmijati ih!)
5) Pošalji mail na: mateja.kobescak@best.hr sa svojim imenom i prezimenom te slikom indexa (prva strana i strana s upisanom tekućom godinom studija). Tako ćemo utvrditi da si student i tvoj će se račun validirati te će tvoja prijava postati valjana.

Više informacija možeš naći na našoj Facebook stranici https://www.facebook.com/BESTZagreb/, a možeš baciti oko i na web stranicu http://www.best.hr/en/home/.
Ako imaš bilo kakvih pitanja ili nedoumica, javi se na: mateja.kobescak@best.hr

 

BEST Zagreb je volonterska i neprofitna udruga, a dio je međunarodne organizacije Board of European Students of Technology (BEST) koja okuplja studente tehnoloških i tehničkih fakulteta s 96 sveučilišta iz cijele Europe, s ciljem njihova uključivanja u izazovne međunarodne projekte kao što su stručni seminari, treninzi, radionice, kulturne razmjene te inženjerska i stručna natjecanja.

Popis obavijesti