Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Studiji

Prijediplomski, diplomski i specijalistički studiji

Saznaj više

Obrazovanje

Stručno usavršavanje i cjeloživotno obrazovanje

Saznaj više

Međunarodna Suradnja

Saznaj više

Referada

Studentska referada, obavijesti o upisima

Saznaj više

Baza projekata

Saznaj više
ArhiBau.hr 2023 – najveći sajam...
Autor: Davor Delić

ArhiBau.hr, najveći sajam arhitekture i graditeljstva u regiji, u organizaciji Društva arhitekata Zagreba, održat će se od 26. rujna do 1. listopada 2023. godine na Zagrebačkom velesajmu uz komplementarne sajmove interijera i dizajna. 

U svom trećem izdanju, ArhiBau.hr nastavlja misiju promicanja kulture građenja i održivog razvoja.

Sajam donosi mnogobrojne mogućnosti za tvrtke izlagače, predavače i posjetitelje.

U sklopu sajma održat će se i prateća stručna konferencija s temom “Prostor budućnosti / Budućnost prostora“ na kojoj će domaći i inozemni arhitekti, urbanisti, građevinari te drugi stručnjaci raspravljati o ulozi arhitekture i graditeljstva u oblikovanju životnih i radnih prostora budućnosti. 

Stručni dio konferencije održat će se od 27. do 29. rujna 2023. godine.  Konferencija postavlja pitanje kako će se prostori razvijati kako bi zadovoljili potrebe dinamičnog i promjenjivog svijeta te koje se strategije u arhitekturi, urbanizmu, prostornom planiranju, dizajnu i građenju mogu primijeniti za oblikovanje održivih, funkcionalnih i otpornijih prostora.

Detalje o sajmu pročitajte u prilogu ovoj obavijesti, dok se na mrežnoj stranici sajma nalazi cjelovit program konferencije kao i popis predavača/panelista: https://arhibau.d-a-z.hr/hr/konferencija/program/

Popis obavijesti