Studiji

Preddiplomski, diplomski i poslijediplomski studiji

Saznaj više

Obrazovanje

Stručno usavršavanje i cjeloživotno obrazovanje

Saznaj više

Međunarodna Suradnja

Saznaj više

Referada

Studentska referada, obavijesti o upisima

Saznaj više
Raspis natječaja za sveučilišni...
Autor: Miroslav Madžarac

15. svibnja 2019. raspisan je natječaj za upis kandidata u akademskoj godini 2019./2020. na poslijediplomski doktorski studij GRAĐEVINARSTVO za stjecanje akademskog stupnja doktora znanosti te na sveučilišni poslijediplomski specijalistički studij iz područja GRAĐEVINARSTVA za stjecanje akademskog naziva sveučilišni specijalist građevinarstva

Natječaj
Brošura

Obavijest o produljenju roka za...
Autor: Miroslav Madžarac

Na temelju članka 56. Statuta Sveučilišta u Zagrebu Građevinskog fakulteta, Fakultetsko vijeće Sveučilišta u Zagrebu Građevinskog fakulteta na 211. redovitoj sjednici održanoj 3. srpnja 2019. donijelo je odluku o produljenju roka za podnošenje prijedloga za dodjelu nagrada zaposlenicima do 31. kolovoza 2019.

POZIVI ZA PODNOŠENJE PRIJEDLOGA
PRAVILNIK O NAGRAĐIVANJU ZAPOSLENIKA

Poziv na sudjelovanje u istraživanju...
Autor: Miroslav Madžarac

O projektu EUROSTUDENT VII

EUROSTUDENT VII je istraživanje o kvaliteti studentskog života i ekonomskim uvjetima studiranja koje se provodi u više od 30 zemalja Europe. Istraživanje je ujedno i najveće europsko istraživanje o kvaliteti studentskog standarda.

Autor: Urednik Građevinskog fakulteta
Službena e-mail adresa za studente
U komunikaciji s nastavnicima i zaposlenicima Fakulteta , studenti su dužni koristiti službenu e-mail adresu Građevinskog fakulteta koja im je dodijeljena prilikom upisa u prvu godinu studija ( *@student.grad.hr ). Poruke poslane s a nonimnih e-mail adresa bit će zanemarene.