09/05/2022

Održan sajam poslova GRADify

U subotu, 7. svibnja održan je drugi sajam poslova GRADify na Građevinskom fakultetu u Zagrebu. Nakon prošlogodišnjeg uspješnog virtualnog izdanja, ove je godine GRADify održan uživo u auli Građevinskog fakulteta u Zagrebu. 

Na sajmu je sudjelovalo 25 poslodavaca koji su studentima predstavili svoju djelatnost i svoja dostignuća u struci te prikazali mogućnosti zaposlenja, stručne prakse, stipendiranja i započinjanja karijere.

Poslodavci su se studentima predstavili na info pultu te putem panel diskusije. Panel diskusije je vodila i moderirala voditeljica Ida Prester. Sajam je posjetio veliki broj studenata Građevinskog fakulteta koji su s interesom pristupali poslodavcima i istraživali svoje mogućnosti.

Tijekom Sajma održane su i dvije nagradne igre. Prva je natjecanje iGRA pod nazivom „Gradi pametno – tresi se sigurno“ koje je osmislio tim studenata Građevinskog fakulteta u Zagrebu. Druga je bila tombola koju su mogli zaigrati studenti koji su prisustvovali Sajmu. Tombolom je troje studenata nagrađeno odlaskom na 16. dane Hrvatske komore inženjere građevinarstva koji će se održati od 9.-11. lipnja u Opatiji. Troje nagrađenih studenata izvukao je predstavnik Hrvatske komore inženjera građevinarstva g. Berislav Rupčić. Svaki od nagrađenih studenata izabrao je još jednog kolegu kojeg će povesti u Opatiju, a ovim putem se zahvaljujemo i HKIG-u na doniranim kotizacijama za studente.

Na sajmu nije izostalo ni zabave pa se nakon službenog dijela programa, druženje poslodavaca i studenta nastavilo u opuštenoj atmosferi uz glazbeni program i DJ-a.

 

Popis obavijesti