O djelatniku
Matea Flegar, mag. ing. aedif.
Zvanje:asistent
Funkcija:Doktorand ACT
Lokacija: SD216
Telefon:01/3780 125
Telefon kućni:125
E-mail: E-mail
Zavod/služba : Zavod za materijale
Godina diplomiranja:2018.
Na zavodu od:2019.

Životopis

Matea Flegar je zaposlena kao asistent na Zavodu za materijale, u sklopu hrvatsko-švicarskog istraživačkog programa „Advanced low CO2 cementitious material“ - ACT, Hrvatske zaklade za znanost i Švicarske nacionalne zaklade za znanost koji se financira sredstvima dobivenim od švicarsko-hrvatskog programa suradnje. Matea nastavlja obrazovanje upisom na doktorski studij na Građevinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, fokusirajući svoje istraživanje na korištenje naprednih metoda ispitivanja za formulaciju novih vrsta cementa s manjim utjecajem na okoliš. Sudjelovala je i još uvijek sudjeluje na brojnim konferencijama i radionicama na tu temu. Njezina akademska podloga, magisterij Građevinskih znanosti i tehnologija stečen na Bečkom tehničkom sveučilištu, zajedno s magisterijom građevinarstva na Sveučilištu u Zagrebu, podupire njene glavne istraživačke interese, a to su ekološka izgradnja temeljena na poznavanju ponašanja materijala.

Objavljeni radovi u Hrvatskoj znanstvenoj bibliografiji (CROSBI)
Napomena: Ove radove održava Knjižnica Instituta Ruđer Bošković koja vodi projekt Hrvatske znanstvene bibliografije CROSBI. Ovim linkom možete vidjeti sve podatke o radovima koje su autori unijeli u bazu podataka.

Za sve izmjene možete se obratiti na help@bib.irb.hr, a na istu adresu možete uputiti i sva vaša pitanja i sugestije vezana uz CROSBI.