ORGANIZACIJA GRAĐENJA 2
ORGANIZACIJA GRAĐENJA 2
Šifra: 206383
ECTS: 6.0
Nositelji: izv. prof. dr. sc. Mladen Vukomanović
Izvođači: Sonja Kolarić , mag. ing. aedif. - Projektantske vježbe
izv. prof. dr. sc. Mladen Vukomanović - Projektantske vježbe

Sonja Kolarić , mag. ing. aedif. - Auditorne vježbe
izv. prof. dr. sc. Mladen Vukomanović - Auditorne vježbe
Prijava ispita: Studomat
Opterećenje:

1. komponenta

Vrsta nastaveUkupno
Predavanja 30
Auditorne vježbe 13
Projektantske vježbe 17
* Opterećenje je izraženo u školskim satima (1 školski sat = 45 minuta)
Opis predmeta:
Literatura:
1. semestar
Obavezni predmet - Redovni smjer - Organizacija građenja
Termini konzultacija:
  • izv. prof. dr. sc. Mladen Vukomanović :

    Uto 14.00 - 15.30, soba 206, II kat, glavna zgrada

    Lokacija:
Forum
Sortiraj prema: naslovu | vremenu zadnjeg odgovora | vremenu otvaranja teme
Naslov Odgovori Zadnji odg.
Česta pitanja
Obavijesti
ISPIT 02.07.2020.
Autor: Sonja Kolarić

Ispit iz Organizacije građenja 2 održava se u predavaonici P1.

ODRŽAVANJE LJETNIH ISPITNIH ROKOVA
Autor: Sonja Kolarić

Poštovani studenti,

U nastavku šaljemo detaljne upute oko održavanja ljetnih ispitnih rokova iz Organizacije građenja 2 te molimo da ih detaljno proučite.

TERMINI ODRŽAVANJA ISPITA
Ljetni ispitni rokovi održavaju se prema terminima definiranim u planu ispitnih rokova (plan rokova je dostupan na mrežnoj stranici fakulteta), a raspored po predavaonama će se pravodobno objaviti. Stoga molimo da pratite obavijesti na mrežnoj stranici i Merlinu kako biste u terminu ispita bili na pravoj lokaciji. Molimo Vas također da ponesete identifikacijske isprave te da se strogo držite termina i lokacije predviđene za pisanje ispita jer je broj studenata u predavaonicama ograničen te vas nećemo moći pustiti u predavaonicu naknadnim dolaskom.

UPUTE ZA ODRŽAVANJE ISPITA
Mole se svi studenti da dođu na fakultet 10 do 40 minuta prije ispita radi mjerenja tjelesne temperature jer u protivnom nećete moći pristupiti ispitu. Na mrežnoj stranici fakulteta objavljene su detaljne upute kojih se morate strogo držati: http://www.grad.unizg.hr/?@=2alp0#news_8980

PRIJAVA I ODJAVA ISPITA
Napominjemo da neće biti moguća prijava/odjava ispita nakon službenog isteka roka za prijavu ili odjavu ispita u ISVU sustavu. Ispitna lista i raspored po predavaonicama će se raditi isključivo prema prijavama obavljenim putem ISVU sustava. Stoga vas unaprijed molimo da pripazite na termine ispita te da ne šaljete molbe za dodatne prijave i odjave ispita budući da neće biti uvažene.

TRAJANJE ISPITA I NAČIN ISPITIVANJA
Ispit je isključivo pismeni, traje ukupno 2 sata i 30 minuta te se sastoji od računskog i teorijskog dijela.
Na računskom dijelu dolaze zadaci iz područja dodatne kalkulacije, direktne kalkulacije, varijantnih rješenja i troškovno značajnih stavaka. Računski dio traje 1 sat i 45 minuta te je na njemu moguće koristiti originalnu verziju Priručnika organizacije građenja te rukom pisane materijale (vježbe, primjer programa i kopirane sadržaje ne). Također, obavezno je donijeti prazne bijele papire, kalkulator te pribor za pisanje.
Teorijski dio ispita traje 45 minuta te započinje odmah nakon predaje zadataka. Na teorijskom dijelu provjerava se teorijsko znanje obrađeno kroz semestar i to putem nekoliko teorijskih pitanja, a korištenje dodatnih materijala nije dozvoljeno.

LITERATURA ZA ISPIT
Literatura za ispit je knjiga Organizacija građenja, Priručnik organizacije građenja, predavanja, vježbe te bilješke s predavanja i vježbi.

Pozdrav,
Sonja