Studiji

Preddiplomski, diplomski i poslijediplomski studiji

Saznaj više

Obrazovanje

Stručno usavršavanje i cjeloživotno obrazovanje

Saznaj više

Međunarodna Suradnja

Saznaj više

Referada

Studentska referada, obavijesti o upisima

Saznaj više
Poziv na radionicu...
Autor: Miroslav Madžarac

S osobitim zadovoljstvom pozivamo Vas na radionicu: „Publishing Scientific Research“ koju će održati Nathalie Jacobs, Executive Editor Engineering and Applied Sciences, Springer Nature

Radionica će se održati na Građevinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, Fra Andrije Kačića Miošića 26, Zagreb u srijedu, 20.3.2019. od 10 do 12 h u predavaonici 121 (1. kat, glavna zgrada).

Priprema i objava znanstvenih istraživanja ključna je za unaprjeđenje znanosti i za prepoznatljivost znanstvenika i znanstvene institucije. Od 1842 god., Springer Nature jedna je od vodećih svjetskih izdavačkih kuća posvećena napretku znanosti te je postala jedan od tržišnih lidera u obrazovnim i stručnim medijima u područjima poslovanja, prirodnih znanosti, inženjerstva te društvenih znanosti.

Gđa Nathalie Jacobs započela je karijeru u Springer Nature 2000. god. Nakon 18 dinamičnih godina u Springeru, postala je izvršna urednica za područje inženjerstva i primijenjenih znanosti. Trenutačno je odgovorna za prihvaćanje i objavljivanje inženjerskih knjiga, referentnih radova te časopisa kao što su: Archives of Computational Methods in Engineering, Materials and Structures, Flow, Turbulence and Combustion, Journal of Civil Structural Health Monitoring, te mnogih drugih. 

U sklopu radionice gđa. Nathalie Jacobs prikazati će svoje iskustvo te dati preporuke za uspješnu objavu znanstvenih rezultata u renomiranim časopisima.

S obzirom da je broj sudionika na radionici ograničen, molimo Vas da svoje sudjelovanje potvrdite putem on-line prijavni obrazac do 15. ožujka 2019.

Veselimo se Vašem sudjelovanju na ovoj zanimljivoj radionici vezanoj za publiciranje znanstvenih radova!

RADIONICA - Publishing Scientific Research

Popis obavijesti