Centar karijera Građevinskog fakulteta u Zagrebu

Centar karijera Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu osnovan je s ciljem pripreme studenata za izlazak na tržište rada kroz aktivnosti kao što su stručna praksa, edukacije i radionice i sajam poslova GRAD-ify. Centar karijera pruža podršku studentima u procesu građenja karijere kroz karijerno savjetovanje, organizaciju i koordinaciju edukacija za razvoj praktičnih vještina i povezivanje s poslodavcima. Kroz usluge Centra karijera studenti sudjeluju na radionicama povezanim s razvojem mekih vještina i digitalnih vještina, kao i u programu učenja uz radno iskustvo. Studenti se mogu obratiti Centru karijera  ako imaju pitanja vezana uz bilo koju od njegovih aktivnosti, ako trebaju savjet u vezi traženja stručne prakse ili zaposlenja, pomoć u pripremi za razgovor za posao ili pisanju životopisa i motivacijskog pisma ili ako žele naučiti kako upravljati svojom karijerom u skladu sa svojim interesima, sposobnostima i vrijednostima.

Digitalna platforma za stručnu praksu

Kontakt:
01/4690805
centar.karijera@grad.unizg.hr
Kranjčevićeva 2, soba 114


Novosti

Povodom Međunarodnog dana žena, Centar karijera Građevinskog fakulteta organizira iskustvenu radionicu za sve studentice pod nazivom "Susret sa ženom u sebi".
Ernst & Young d.o.o. organizira event za studentice povodom Međunarodnog dana žena.
Učenici četvrtih razreda Gimnazije u Požegi okušali su se u građevinskog struci slažući u natjecanju iGRA "Gradi pametno - tresi se sigurno".
Pozivamo te na četvrtku Čajanku s građevinarom koja će se održati 13. prosinca 2023. u 16:30 u dvornai VP na PNC.
Centar karijera Građevinskog fakulteta organizira radionicu osobnog razvoja pod nazivom "Upravljanje vremenom i prioritetima"
Centar karijera Građevinskog fakulteta organizira radionicu osobnog razvoja pod nazivom "Upoznaj se sa svojim stresom"

Kalendar radionica