Centar karijera Građevinskog fakulteta u Zagrebu

Centar karijera Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu osnovan je s ciljem pripreme studenata za izlazak na tržište rada kroz aktivnosti kao što su stručna praksa, edukacije i radionice i sajam poslova GRAD-ify. Centar karijera pruža podršku studentima u procesu građenja karijere kroz karijerno savjetovanje, organizaciju i koordinaciju edukacija za razvoj praktičnih vještina i povezivanje s poslodavcima. Kroz usluge Centra karijera studenti sudjeluju na radionicama povezanim s razvojem mekih vještina i digitalnih vještina, kao i u programu učenja uz radno iskustvo. Studenti se mogu obratiti Centru karijera  ako imaju pitanja vezana uz bilo koju od njegovih aktivnosti, ako trebaju savjet u vezi traženja stručne prakse ili zaposlenja, pomoć u pripremi za razgovor za posao ili pisanju životopisa i motivacijskog pisma ili ako žele naučiti kako upravljati svojom karijerom u skladu sa svojim interesima, sposobnostima i vrijednostima.

Kontakt:
01/4639402
strucna.praksa@grad.unizg.hr
soba 219a


Novosti

Besplatno predavanje i radionicu „Usavršavanje govorničkih vještina“ u sklopu projekta GRASP – stručna praksa na Građevinskom fakultetu.
Tečaj zaštite na radu i zaštite od požara održat će se u utorak 24. svibnja 2022. u trajanju od 3 školska sata s početkom u 9 sati.
U subotu, 7. svibnja održan je drugi sajam poslova GRADify na Građevinskom fakultetu u Zagrebu.
...
04/05/2022
GRADify - program
Pozivamo sve studente Građevinskog fakulteta da se prijave na drugi sajam poslova GRADify. Cilj događaja je povezati poslodavce i studente u cilju ostvarivanja uspješne suradnje kroz stručnu praksu ili zaposlenje. Sajam poslova GRADify će se održati uživo u subotu, 7. svibnja 2022. od 13 do 17 sati u auli Građevinskog fakulteta u Zagrebu . Program sajma možete pogledati na poveznici . 
Drugi sajam poslova GRADify održat će se u  subotu, 7. svibnja 2022 . uživo u auli Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Ponuda poslova