Centar karijera Građevinskog fakulteta u Zagrebu

Centar karijera Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu osnovan je s ciljem pripreme studenata za izlazak na tržište rada kroz aktivnosti kao što su stručna praksa, edukacije i radionice i sajam poslova GRAD-ify. Centar karijera pruža podršku studentima u procesu građenja karijere kroz karijerno savjetovanje, organizaciju i koordinaciju edukacija za razvoj praktičnih vještina i povezivanje s poslodavcima. Kroz usluge Centra karijera studenti sudjeluju na radionicama povezanim s razvojem mekih vještina i digitalnih vještina, kao i u programu učenja uz radno iskustvo. Studenti se mogu obratiti Centru karijera  ako imaju pitanja vezana uz bilo koju od njegovih aktivnosti, ako trebaju savjet u vezi traženja stručne prakse ili zaposlenja, pomoć u pripremi za razgovor za posao ili pisanju životopisa i motivacijskog pisma ili ako žele naučiti kako upravljati svojom karijerom u skladu sa svojim interesima, sposobnostima i vrijednostima.

Digitalna platforma za stručnu praksu

Kontakt:
01/4639402
strucna.praksa@grad.unizg.hr
soba 219a


Novosti

Treći sajam poslova GRADify održat će se u subotu, 25. veljače 2023. uživo u auli Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.
Često razmišljaš o svojoj budućoj karijeri i ne znaš kako započeti? Razmišljaš što i kako nakon fakulteta? Ili si možda već počeo graditi svoju karijeru, ali bi ti svaki savjet dobro došao? Jedva čekaš započeti svoju karijeru i već si sve osmislio? Ako se pronalaziš u ovakvim ili sličnim razmišljanjima, imamo za tebe pravu radionicu koja će   Na „Čajanki s građevinarom“ naši će panelisti s tobom podijeliti: osobna iskustva sa studija i opisati svoj karijerni put pružiti ti pokoji savjet odgovoriti na pitanje što nastavnik, odnosno poslodavac priželjkuje od studenta odgovoriti na tvoja pitanja „Čajanka s građevinarom“ je zamišljena kao neformalna panel diskusija uz druženje te kviz koji organizira Studentski zbor Građevinskog fakulteta.   Kada? Prva „Čajanka s građevinarom“ će se održati 15. prosinaca 2022. od 15:30 do 17:30 u dvorani P3.   Tko su panelisti? Na prvoj „Čajanki s građevinarom“ svoja će iskustva podijeliti: - predstavnik nastavnika: izv. prof. dr. sc. Mario Bačić, dipl. ing. građ. sa Zavoda za geotehniku - predstavnik asistenata: dr. sc. Janko Košćak, mag. ing. aedif. sa Zavoda za tehničku mehaniku - predstavnik poslodavaca: David Anđić, mag. ing. aedif. iz Studio Arhing d.o.o.   Prijavi se putem obrasca na poveznici do 14. prosinca 2022. te kreni i ti graditi svoj karijerni put.