Studiji

Preddiplomski, diplomski i poslijediplomski studiji

Saznaj više

Obrazovanje

Stručno usavršavanje i cjeloživotno obrazovanje

Saznaj više

Međunarodna Suradnja

Saznaj više

Referada

Studentska referada, obavijesti o upisima

Saznaj više
Autor: Miroslav Madžarac

Hrvatska studentska asocijacija (HSA) studentska je udruga koja za cilj ima afirmaciju hrvatskih sveučilišta u Hrvatskoj i svijetu, modernizaciju sveučilišnog obrazovanja, profesionalni razvoj studenata te promicanje društvenog i kulturnog života studenata.

Udruga se sastoji od 6 funkcionalnih i 11 projektnih timova. HSA živi svoj moto „Više od studiranja“ i omogućuje ti pretvaranje tvojih ideja u djelo, upoznavanje različitih kultura i stvaranje cjeloživotnih prijateljstva kroz studentske razmjene, ali i nezaboravan provod. Također, osigurava ti i prve korake u poslovnom svijetu, zahvaljujući edukacijama koje Udruga provodi u najuspješnijim poduzećima u Hrvatskoj. 

HSA je udruga namijenjena profesionalnom razvoju studenata kroz rad na brojnim uspješnim i nagrađivanim projektima, eventima i konferencijama. Projekte poput konferencija Marketing Madness i Business u sportu te prvo zagrebačko Drive in Kino prepoznala je i nagradila struka, ali i sami studenti. 
Na početku svake akademske godine vršimo regrutaciju novih članova. Ove godine nastavljamo istu tradiciju, ali u nešto drugačijem obliku.
Ovim putem vas pozivamo da se prijavite putem prijavnog obrasca i postanete dio najstarije studentske udruge. Regrutacijski postupak traje do 11. listopada 2020. S

Više informacija o samoj Udruzi i njenom radu možete pronaći na našoj web stranici ali i na našim društvenim mrežama, Facebooku i Instagramu. Za sve dodatne informacije slobodno nam se obratite na info@hsa.hr

Popis obavijesti