Opcije pristupačnosti Pristupačnost
O djelatniku
prof. dr. sc. Neven Kuspilić
Zvanje:redoviti profesor u trajnom zvanju
Lokacija: Kranjčevićeva 2, ured 111 I kat
Telefon:01/4690 804
Telefon kućni:804
E-mail: E-mail
Zavod/služba: Zavod za hidrotehniku

Nastava

prijediplomski

diplomski

doktorski

Životopis

Redoviti profesor u trajnom zvanju, specijalista za riječne i pomorske gradnje, ovlašteni inženjer građevinarstva, ovlašteni revident za kontrolu mehaničke otpornosti i stabilnosti građevinskih projekata. Rođen 1959. godine u Zagrebu. Diplomirao 1983. na Građevinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu - hidrotehničko usmjerenje. Akademski stupanj magistra tehničkih znanosti iz područja građevinarstva stekao je 1988. ("Prognoza vjetrovnih valova na području sjevernoga Jadranskoga mora"), a doktora tehničkih znanosti 1994. godine ("Novi tip strujne funkcije u primjeni valne teorije") na Građevinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Kao autor i koautor objavio je desetak poglavlja u knjigama, desetak radova u časopisima, više od 50 radova na znanstvenim skupovima. Sudjelovao je u realizaciji 8 znanstvenih projekata. Sudjelovao je u izradi niza stručnih projekata, studija i ekspertiza, tako da je dao doprinos u velikom broju građevinskih projekata, poglavito na unutarnjim vodnim putovima, lučkoj infrastrukturi i uređenju vodotoka. Prodekan za znanost Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu od 2006./07. do 2009./10. Prodekan za poslovanje Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu od 2010./11. do 2013./14. Dekan Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu od 2014./15. do. 2017./18.

Objavljeni radovi u Hrvatskoj znanstvenoj bibliografiji (CROSBI)
Napomena: Ove radove održava Knjižnica Instituta Ruđer Bošković koja vodi projekt Hrvatske znanstvene bibliografije CROSBI. Ovim linkom možete vidjeti sve podatke o radovima koje su autori unijeli u bazu podataka.

Za sve izmjene možete se obratiti na help@bib.irb.hr, a na istu adresu možete uputiti i sva vaša pitanja i sugestije vezana uz CROSBI.