Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Studiji

Prijediplomski, diplomski i specijalistički studiji

Saznaj više

Obrazovanje

Stručno usavršavanje i cjeloživotno obrazovanje

Saznaj više

Međunarodna Suradnja

Saznaj više

Referada

Studentska referada, obavijesti o upisima

Saznaj više

Baza projekata

Saznaj više
Panel diskusija: Obnova zgrada javne...
Autor: Bojan Milovanović

Pozivamo Vas na panel diskusiju.

Građevinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, u partnerskom odnosu s tvrtkom ROCKWOOL, Vas poziva na panel diskusiju Obnova zgrade javne namjene u Hrvatskoj – postoji li recept za uspjeh? na kojoj će ključni dionici uspješnog projekta obnove Centra za odgoj i obrazovanje Slave Raškaj u Zagrebu podijeliti svoja iskustva. 

Riječ je o uspješnoj obnovi zgrade javne namjene koja se nalazi u zaštićenoj kulturno-povijesnoj cjelini i u zoni zaštite prirode, a izvedena je u vrlo kratkom roku tijekom epidemije Corona virusa i pojave potresa.  

Rezervirajte četvrtak 29. veljače 2024. od 13 do 16 sati u svojim kalendarima i pridružite nam se na ovom događanju na kojem ćemo razmijeniti mnogo korisnih informacija i vrijednih iskustava.

Sudjelovanjem na panel diskusiji uživo ili putem ZOOM-a ostvarit ćete 4 boda u programu stručnog usavršavanja te imati priliku poslušati izlaganja koja će pokriti zakonodavni i stručni dio ove kompleksne obnove zgrade javne namjene nakon čega slijedi stručni obilazak obnovljenog dijela ustanove.  

Više informacija i prijava su dostupni ovdje

Program je dostupan ovdje.

Na panel diskusiji moći ćete sudjelovati uživo (limitiran broj mjesta) ili online putem ZOOM-a, u oba slučaja uz obaveznu prethodnu registraciju.

Lokacija: Centar za odgoj i obrazovanje Slave Raškaj, Ulica Vladimira Nazora 47, Zagreb 

Datum: četvrtak, 29. veljače 2024.

Vrijeme: 13-16h

Sudjelovanje je besplatno uz prethodno ispunjenu registraciju.

Popis obavijesti