Opcije pristupačnosti Pristupačnost


Stručna praksa na Građevinskom fakultetu – GRASP

Od ožujka 2020. g. Građevinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu započeo je s projektom „Stručna praksa na Građevinskom fakultetu – GRASP“ (https://www.grad.unizg.hr/djelatnost/projekti/europski_socijalni_fond).

 

Osnovni cilj projekta GRASP je stjecanje radnih vještina studenata kroz provedbu stručne prakse, a želja nam je znanja naših studenata podići na višu razinu i osigurati im praktične vještine u skladu sa zahtjevima tržišta rada. Sudjelovanje u projektu će Vama kao poslodavcima omogućiti procjenu vještina potencijalnih budućih zaposlenika u stvarnom okruženju radnog mjesta na koje ćete u bližoj budućnosti zapošljavati djelatnike.

 

Izuzetno nam je drago pozvati vas da svojim sudjelovanjem studentima omogućite stjecanje obrazovanja koje će dopuniti ono ostvareno kroz nastavu u učionicama i pomognete oblikovati generacije studenata koji će diplomirati na Građevinskom fakultetu.

 

Savjetodavni Odbor projekta GRASP, osim voditelja projekta i voditelja centra karijera, čine i predstavnici Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske komore inženjera građevinarstva, Hrvatskog saveza građevinskih inženjera, Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja, Hrvatske udruge diplomiranih inženjera GF u Zagrebu i Studentskog zbora GF.

 

Detaljnije informacije o projektu možete pronaći na POVEZNICI.

 

U rad projekta kao dionik se možete uključiti na POVEZNICI.