Sajam poslova GRADify

Sajam poslova GRADify održava se jednom svake akademske godine, a služi povezivanju poslodavaca iz građevinske industrije i studenata Građevinskog fakulteta u cilju ostvarivanja uspješne suradnje kroz stručnu praksu ili zaposlenje.

GRADify pruža odličnu priliku za povezivanje Vas kao poslodavca sa studentima Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Na GRADifyu ćete moći predstaviti svoju tvrtku i mogućnosti koje pružate kao potencijalni poslodavac studentima našeg Fakulteta, bilo da se radi od stručnoj praksi, stipendiranju ili zaposlenju. 

 

 ZAŠTO SUDJELOVATI NA SAJMU POSLOVA?

Sajam poslova GRADify izvrsna je prilika da svoju firmu i svoje poslovanje predstavite našim studentima te se tako povežete s možda budućim zaposlenicima, ali i drugim poslodavcima. Također, Sajam je dobra prilika da upoznate mlade perspektivne buduće inženjere kojima tijekom studiranja možete pomoći u usavršavanju njihovih vještina te tako pripremiti svoje buduće zaposlenike.

ŠTO SE SVE DOGAĐA NA SAJMU?

Sajam poslova će se održati uživo uz popratne zabavne i edukativne sadržaje. Svaki poslodavac ima priliku predstaviti se direktno studentima tijekom dana na info pultu, kao i putem panel diskusije. 
Popratni sadržaji uključivat će glazbeni program uz DJ-a, nagradne igre te kavu i osvježenje. 

 

KAKO IZGLEDA PANEL DISKUSIJA?

Svoju tvrtku, osim na info pultu, možete predstaviti i putem panel diskusiju. Panel diskusija je zamišljena kao razgovor s voditeljicom tijekom kojega ćete, osim osnovnih podataka o Vašoj tvrtki, studentima moći prenijeti i praktične informacije o mogućnostima koje Vaša tvrtka nudi studentima i mladim inženjerima koji započinju svoju karijeru te što se od njih očekuje. 

 

 

 


Održani sajmovi poslova

Prvi sajam poslova održao se 17. travnja 2021., a ako je bilo možete vidjeti ovdje.

Drugi sajam poslova održao se 7. svibnja 2022., a kako je bilo možete vidjeti ovdje

Treći sajam poslova održao se 25. veljače 2023., a ako je bilo možete vidjeti ovdje.