COVID-19 Obavijesti i upute
Preporuka za nošenje maski
Autor: Miroslav Madžarac

S obzirom na razvoj epidemiološke situacije u posljednjih nekoliko dana preporuča se studentima da tijekom boravka u zgradi Fakulteta nose zaštitne maske za lice. Nošenjem maski želimo smanjiti rizik od širenja bolesti COVID 19 tijekom održavanja ispitnih rokova, a sve s ciljem zaštite zdravlja studenata, djelatnika Fakulteta i njihovih obitelji te izbjegavanja dodatnih komplikacija.
Molimo studente da uvaže ovu preporuke te da pri dolasku na Fakultet ponesu zaštitnu masku. Studenti koji nemaju zaštitnu masku jednokratno će dobiti perivu pamučnu zaštitnu masku na ulazu u Fakultet prilikom mjerenja temperature. Preuzimanje maske će se evidentirati, a preuzetu masku studenti mogu koristiti višekratno tijekom trajanja izvanrednih epidemioloških mjera.

Upute studentima i nastavnicima za...
Autor: Miroslav Madžarac

Sukladno uputama Hrvatskog Zavoda za javno zdravstvo studentima se na ulazu u zgradu Fakulteta mjeri temperatura te se o tome vodi evidencija. Kako bi se tijekom ljetnog ispitnog razdoblja izbjeglo stvaranje gužve prilikom ulaska u zgradu Fakulteta studenti su dužni doći na Fakultet prema rasporedu u tablici. Studenti ulaze u zgradu isključivo na glavni ulaz, a ukoliko im nije izmjerena temperatura i nisu evidentirani prilikom ulaska u zgradu neće moći pristupiti ispitu.

Preporuke za održavanje nastave na...
Autor: Miroslav Madžarac

Sukladno Preporukama za preddiplomsku, diplomsku i poslijediplomsku nastavu na visokim učilištima s obzirom na epidemiju COVID-19 Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo od 20. svibnja 2020. Građevinski fakultet izradio je Preporuke za održavanje nastave na Građevinskom fakultetu nakon 21. svibnja 2020.

Preporuke za održavanje nastave na Građevinskom fakultetu nakon 21. svibnja 2020. – prilog
 
Preporukama za preddiplomsku, diplomsku i poslijediplomsku nastavu na visokim učilištima s obzirom na epidemiju COVID-19 – prilog

Produljenje održavanja nastave na...
Autor: Miroslav Madžarac

Sukladno odlukama Vlade i Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske produljena je obustava održavanja redovne nastave najmanje do 19. travnja 2020. s mogućnošću dodatnog produljenja ovisno situaciji sa širenjem virusa COVID-19. U tom periodu nastavit će se sa održavanjem nastave na daljinu.

Upute studentima za održavanje...
Autor: Miroslav Madžarac

U skladu s odlukom Vlade Republike Hrvatske i Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, od ponedjeljka 16. ožujka 2020. godine obustavlja se nastava na visokim učilištima na razdoblje od dva tjedna.

Upute nastavnicima za održavanje...
Autor: Miroslav Madžarac

U skladu s odlukom Vlade Republike Hrvatske i Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, od ponedjeljka 16. ožujka 2020. godine obustavlja se nastava na visokim učilištima na razdoblje od dva tjedna.

Obavijest o radu studentske referade
Autor: Miroslav Madžarac

Za vrijeme održavanja nastave na daljinu sva komunikacija s referadom za preddiplomski i diplomski studij će se odvijati putem e-pošte (referada@grad.hr). Studenti potvrde o statusu studenata mogu preuzeti putem sustava e-građani.
Komunikacija s referadom za poslijediplomski studij će se odvijati isključivo  putem e-pošte (dolores.validzic@grad.unizg.hr)
Svi zahtjevi nastojat će se riješiti elektroničkim putem, a osobni dolazak biti će moguć iznimno samo uz prethodnu najavu i dogovor sa djelatnicima referade.

Obavijest o radu knjižnice
Autor: Miroslav Madžarac

Zbog novonastale situacije u vezi s pandemijom COVID-19 (Korona virus), čitaonica unutar Knjižnice neće biti dostupna za korisnike. Svi zahtjevi prema Knjižnici mogu se postavljati elektroničkim putem na e-mail adresu - knjiznica@grad.hr

Radno vrijeme knjižnice: pon.-pet. 8,00-14,00h