Studiji

Preddiplomski, diplomski i poslijediplomski studiji

Saznaj više

Obrazovanje

Stručno usavršavanje i cjeloživotno obrazovanje

Saznaj više

Međunarodna Suradnja

Saznaj više

Referada

Studentska referada, obavijesti o upisima

Saznaj više
Autor: Miroslav Madžarac

Istaživački tim na čelu s prof.dr.sc. Stjepanom Lakušićem, dobitnik je velikog kristalnog globusa  u kategoriji “Istrażivanje” za inovativni proizvod „RUCONBAR - apsorbirajuće betonske barijere za zaštitu od buke s recikliranom gumom“ koji su razvili u suradnji s dvije hrvatske tvrtke, Beton Lučko iz Zagreba i Gumiimpex iz Varażdina. Nagradu je dodijelilo Međunarodno udruženje za ceste (Interational Road Federation - IRF) 7.11.2018. u Las Vegasu.

Međunarodna radionica COST TU 1402 u...
Autor: Miroslav Madžarac

U sklopu projekta COST TU1402 “Quantifying the Value of Structural Health Monitoring” održana je u rujnu 2018 u Trogiru radionica u organizaciji Zavoda za Konstrukcije Građevinskog fakulteta u Zagrebu. Radionica je trajala tri dana, u kojima su četiri međunarodna predavača sudionicima prenosili svoja znanja i iskustva. Radionica je okupila ukupno 28 sudionika iz 17 različitih zemalja, većinom studenata doktorskih studija.

Autor: Miroslav Madžarac
Erasmus+ (KA103) stručna praksa,...
Objavljen je 2. krug Natječaja za mobilnost studenata u svrhu stručne prakse Erasmus+ (KA103) za akademsku godinu 2018./19. Za detalje pogledajte izvornu stranicu Sveučilišta u Zagrebu .
Autor: Miroslav Madžarac
ALLPLAN BIM i LUMION studentske...
Building Information Modeling (BIM) je pristup u građevinskoj industriji koji pomaže inženjerima raznih struka da unaprijede način projektiranja, izvedbe i održavanja objekata. BIM je u svijetu dosegao veliku primjenu pri čemu znanje BIM softverskih alata te rad u interoperabilnom BIM okruženju predstavlja veliku prednost kod zapošljavanja.
Autor: Urednik Građevinskog fakulteta
Službena e-mail adresa za studente
U komunikaciji s nastavnicima i zaposlenicima Fakulteta , studenti su dužni koristiti službenu e-mail adresu Građevinskog fakulteta koja im je dodijeljena prilikom upisa u prvu godinu studija ( *@student.grad.hr ). Poruke poslane s a nonimnih e-mail adresa bit će zanemarene.