27/02/2023

Održan treći sajam poslova GRADify

U subotu, 25. veljače 2023. održan je treći  sajam poslova GRADify. Sajam je i ove godine održan u auli Građevinskog fakulteta u Zagrebu. Na sajmu je sudjelovalo 20 poslodavaca koji su studentima predstavili svoju djelatnosti te mogućnosti obavljanja stručne prakse i zaposlenja.

Poslodavci su se studentima predstavili na info pultu te putem panel diskusije. Panel diskusije je vodila i moderirala voditeljica Iva Šulentić. Sajam je posjetio veliki broj studenata Građevinskog fakulteta koji su s interesom pristupali poslodavcima i istraživali svoje mogućnosti.

U uvodnom dijelu programa, odražno je drugo javno predstavljanje projekta GRASP - Stručna praksa na Građevinskom fakultetu tijekom koje su prikazani rezultati projekta i najavljene buduće aktivnosti. 

Ove godine na sajmu poslova GRADify, tvrtka PRONA-GRAD d.o.o. primila je plaketu za najposlodavca kao sudionik Stručne prakse koji je u prošloj akademskog godini primio najveći broj studenata, čak njih jedanaest.

Tijekom Sajma održane su i dvije nagradne igre. Prva je natjecanje iGRA pod nazivom „Gradi pametno – tresi se sigurno“ koju je osmislio tim studenata Građevinskog fakulteta u Zagrebu. iGRA-u je zaigralo deset ekipa, a tri najuspješnije ekipe, među kojima i jedna ekipa poslodavaca, osvojile su vrijedne nagrade. Druga nagradna igra je bila tombola koju su zaigrali studenti te poneki predstavnik poslodavaca. Tombolom je nagrađeno petero sretnih dobitnika koji su osvojili prigodan poklon paket. Natjecanje iGRA te nagradnu igru tombola vodili su studenti Građevinskog fakulteta koji su volontirali na Sajmu.  

Nakon službenog dijela programa, koji je završio u 18 sati, druženje se nastavilo u opuštenoj atmosferi uz DJ-a Marija Palića.

 

Video sa sajma poslova GRADify je dostupan na poveznici.

Prezentacija s javnog predstavljanja projekta je dostupna na poveznici

Popis obavijesti