Opcije pristupačnosti Pristupačnost
MBA u graditeljstvu

Specijalizacija iz područja poslovnog upravljanja poznatog još i kao MBA (Master in Business Administration), danas je najcjenjenija kvalifikacija u poslovnom svijetu, kao oblik dodatne vrhunske izobrazbe u području menadžmenta. Tradicionalni MBA program smatra poslovno upravljanje (menadžment) nezavisnom i samodostatnom disciplinom koja se može aplicirati na sve industrije.

Zbog uvjerenja da tradicionalni MBA studiji nisu "upotrebljivi" za graditeljske menadžere jer ne uzimaju u obzir specifičnosti graditeljske struke, 1998. godine započeli smo na Građevinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a u suradnji sa Ekonomskim fakultetom u Zagrebu, razvijati projekt multidisciplinarnog i interdisciplinarnog MBA studija namijenjenog graditeljima (inženjerima građevinarstva, arhitekture, strojarstva i srodnih tehničkih struka) kao i onima koji su svoju profesionalnu sudbinu vezali uz graditeljstvo.

MBACon je program poslijediplomske specijalističke izobrazbe u području poslovnog upravljanja u graditeljstvu. Studij je namijenjen profesionalcima koji žele steći znanja i vještine pomoću kojih će povećati svoju poslovnu efikasnost i koja će im omogućiti preuzimanje većih odgovornosti.
Uz postojeće znanje iz tehničkog područja, znanja iz inženjerske ekonomije, poslovnih financija i menadžmenta omogućit će im vođenje kompleksnih projekata koji se ne mogu realizirati bez interdisciplinarnih timova.

Za više informacija posjetite web stranicu Studija.