Sajam poslova GRADify

 

Sajam poslova GRADify održava se svake akademske godine s ciljem predstavljanja poslodavca i povezivanja s vama, studentima, te vam ujedno omogućuje upoznavanje s raznim poljima građevinarstva te mogućnostima stručne prakse i budućeg zaposlenja. 

 

ŠTO JE GRADify?

Sajam poslova GRADify je događaj koji okuplja poslodavce iz područja građevinarstva i studente Građevinskog fakulteta s ciljem upoznavanja i povezivanja te razmjene informacija i iskustva. GRADify je dobra prilika da se upoznaš s budućim zanimanjem, poslodavcem i svime onime što te očekuje nakon studija. Osim toga, GRADify ti nudi i mnoštvo zabave i nagradne igre. 

 

ŠTO ĆE SE SVE DOGAĐATI NA SAJMU?
Poslodavci ti se predstavljaju na svojim info pultovima koje obično obogate raznim promo materijalima te ti pružaju sve informacije koje te zanimaju. Poslodavci ti se također predstavlju putem panela tijekom kojega pričaju o poslovanju svoje firme i što očekuju od studenata odnosno budućih zaposlenika. Osim predstavljanja poslodavca, na Sajmu se održavaju i nagradne igre: natjecanje iGRA koju su osmislili studenti Građevinskog fakulteta te tombola. 
A da bi atmosfera bila opuštena i vesela, brine DJ Mario Palić.

 

 

 

 

 

 

 

ZAŠTO MI JE SAJAM VAŽAN?
Na Sajmu ćeš moći upoznati mnoštvo poslodavaca, porazgovarati o strukturi i poslovanju firme, dobiti uvid u buduće zanimanje iz prve ruke te porazgovarati o raznim mogućnostima stručne prakse i zaposlenja. Sajma poslova je izvrsna prilika da se sad još tijekom studentskih dana spojiš s raznim poslodavcima, dogovoriš suradnju, ali i saznaš što te čeka nakon što završiš studij. Osim toga, na Sajmu se možeš dobro zabavi uz iGRA-u, zabavni dio, a možda osvojiš i neku nagradu.

 

 

 

 

 

 


26/05/2023

Održani sajmovi poslova

Prvi sajam poslova održao se 17. travnja 2021., a ako je bilo možete vidjeti ovdje.

Drugi sajam poslova održao se 7. svibnja 2022., a kako je bilo možete vidjeti ovdje

Treći sajam poslova održao se 25. veljače 2023., a ako je bilo možete vidjeti ovdje.

Popis obavijesti