Opcije pristupačnosti Pristupačnost
Promjena diplomskog studija

Dragi svi,

Na ovoj stranici, vidljivoj samo članovima Zavoda, ćemo pokušati sumirati sve radne materijale i rasprave sa sastanaka vezanim za promjenu diplomskog studija. 

Također, načeto je mnogo tema, a vrijeme nam curi pa bi pokušali online diskusijama i anketama ubrzati stvari ili barem riješiti neke od tema koje nas usporavaju.

Vjerujem da smo svi svjesni da je krajnje vrijeme da se neke stvari promjene (zaustavi vlak). Sa druge strane svima je jasno da se ne možemo 100% složiti oko svih stvari, ali idemo svi dati svoj doprinos (maksimum/žrtvu/...) jer nam je nastava ipak ''core business'' pa na kraju što god da bude. 

Bitno je da sve jasno raspravimo i da nakon završnog prijedloga programa smjera ne bude repova (primjerice zamjeranja/svađa), a nadam se da to možemo izbjeći ako nam svima bude zajednički nazivnik - dobrobit studenata

Svi imate priliku djelovati/prigovarati (čangrizati)/predlagati/usmjeravati/štogod - naknadna ''čangrizanja'' po hodnicima stoga otpadaju ;-) !!!

 

STRUKTURA STRANICE:

Opće informacije - Izdvojene bitne općenite informacije sa poveznicama na ključne dokumente (preporuke, pravilnici, propisi, ...)

Predmeti (ishodi-''tablice'') - Istaknuti svi bitni podaci vezano za ''definiranje'' predmeta uključujući Repozitorij sa ključnim dokumentima (prezentacije, radionice, ...)

Prijedlozi/ideje za poboljšanje - Ključno za poboljšanje smjera jer samom ''raspodjelom/odabirom'' predmeta nećemo uspjeti previše napraviti - prijedloge bi trebali raspraviti u Forumima i odlučiti se za neke preko Anketa.

Inačice smjera (obvezni/izborni) - Ovo je konačni proizvod koji bi trebao sadržavati sve napravljeno/odlučeno uključujući pojedinačne odluke poboljšanja (primjerice 4. semestar). Oslobođen je prostor svima za predlaganje ili korigiranje inačica prijedloga unutar excell tablica.

Odluke (ankete) - Sve odluke koje će se donijeti će biti ovdje (u skladu s terminima sastanaka Zavoda), a vezane su za teme obrađene u ostalim ''poglavljima'' ili neke općenite odluke koje se od nas traže (ime smjera i slično).

TO DO (što trebamo/trebate)  - Istaknuto što se od nas/Vas očekuje - gantogram (bez slika)/''timeline '' našeg rada.

Arhiva - Očekujemo da će se stranica ubrzo zatrpati pa bi ovdje ''spremali'' viškove (tavan).

Radna skupina - Prostor za rad izabrane (manje) radne skupine s ciljem da ne opterećujemo sve (više nego što radimo) i da ne zaglušujemo prostor manje važnim ili radnim informacijama.

 

AJosip