Opcije pristupačnosti Pristupačnost
Natječaj Erasmus+ stručna praksa za...
Autor: Miroslav Madžarac

Objavljen je 1. krug Natječaja za mobilnost studenata u svrhu stručne prakse Erasmus+ (KA103) za akademsku godinu 2020./21. Tekst Natječaja nalazi se na sljedećoj poveznici: http://www.unizg.hr/nc/vijest/article/1-krug-natjecaja-za-mobilnost-studenata-erasmus-strucna-praksa-akademska-godina-202021/

Prvi krug Natječaja namijenjen je studentima koji sa stručnom praksom žele početi u periodu 1. kolovoza 2020.- 15. veljače 2021. Završetak mobilnosti je najkasnije 30.9.2021. Rok za online prijave je ponedjeljak 15.6.2020. u 12h (postoji mogućnost i ranijeg zatvaranja natječaja u slučaju ranijeg isteka predviđenih sredstava / odnosno, produžetka u slučaju dostupnosti sredstava).

Postupak prijave je, uslijed izvanrednih okolnosti epidemije i potresa, predviđen isključivo elektroničkim putem. Detaljne upute raspoložive su u sljedećem dokumentu. Ispunjenu prijavu (PDF obrazac) potrebno je zajedno s potpunom natječajnom dokumentacijom dostaviti ECTS koordinatoru doc.dr.sc. Gordonu Gilji na gordon.gilja@grad.unizg.hr.

Popis obavijesti