Studiji

Preddiplomski, diplomski i poslijediplomski studiji

Saznaj više

Obrazovanje

Stručno usavršavanje i cjeloživotno obrazovanje

Saznaj više

Međunarodna Suradnja

Saznaj više

Referada

Studentska referada, obavijesti o upisima

Saznaj više
Svečana promocija magistri inženjerki...
Autor: Tomislav Peternel

Svečana promocija magistri inženjerki i magistara inženjera građevinarstva održat će se 26. veljače 2018. u 14  sati u Velikoj predavaonici

Molimo studente da dođu jedan sat prije početka promocije u studentsku referadu radi preuzimanja svojih dokumenata. Podsjećamo studente da donesu kapu koju su dobili na promociji preddiplomskog studija.

Nakon promocije, molimo, togu vratiti u Veliku predavaonicu.

Uzvanici  mogu ući u dvoranu 15 minuta prije početka promocije.

Napomena:

Na dan obrane studenti su dužni donijeti studentsku iskaznicu u studentsku referadu.

Natječaj za sipendiju - Europski...
Autor: Tomislav Peternel

Europski Forum Alpbach (EFA) je konferencija koja se svake godine sredinom kolovoza održava u pitoresknom alpskom mjestašcu Alpbach (Austrija) i okuplja studente, profesore, stručnjake, znanstvenike, gospodarstvenike, umjetnike te političare iz cijelog svijeta.

Labgrade Sustainable Competition
Autor: Miroslav Madžarac

We are pleased to inform you about this invitation to a Labgrade Sustainable Competition in Milan, 13/16 March 2018, under UE and UNESCO Patronage, to design a sustainable building during a three-days-competition, there will be award and press for the winner Team.

Autor: Miroslav Madžarac

Razmišljaš kako ovog ljeta jeftino otputovati, upoznati nove ljude i naučiti nešto novo? 
BEST ti ovo ljeto nudi mogućnost da na čak 48 europskih sveučilišta doživiš nezaboravno iskustvo. Prijave za ljetne stručne seminare su započele, a traju do 18.3.2018.! Listu seminara možeš naći na: https://www.best.eu.org/courses/list.jsp?season=summer18 gdje odabireš destinacije i teme koje ti se najviše sviđaju. 

Autor: Miroslav Madžarac
3. krug Natječaja - Erasmus+ stručna...
Ovim putem javljamo da je objavljen 3. krug Natječaja za mobilnost studenata u svrhu stručne prakse Erasmus+ za akademsku godinu 2017./18. Dostupna financijska sredstva za stipendiranje su ograničena na oko 20 mobilnosti.
Autor: Miroslav Madžarac
Predstavljanje studentskog natjecanja...
Prijavite se na Project Management Championship! Project Management Championship (PMC) je natjecanje studenata preddiplomskih i diplomskih studija na nacionalnoj i međunarodnoj razini koje ove godine okuplja natjecatelje iz 8 različitih zemalja. Natjecanje se odvija u tri faze, a svaka je eliminacijska.
Autor: Tomislav Peternel
Interaktivno predavanje: „Što? ......
Poštovane kolegice, poštovani kolege, pozivamo Vas na interaktivno predavanje „Što? ... Učenje u akademskom kontekstu“. Predavanjem će se obuhvatiti psihološki, socijalni i biološki temelji učenja, pamćenja i korištenja znanja. Složeni će teorijski koncepti biti objašnjeni i preoblikovani u razumljivu i primjenjivu formu.
Autor: Urednik Građevinskog fakulteta
Službena e-mail adresa za studente
U komunikaciji s nastavnicima i zaposlenicima , studenti su dužni koristiti službenu e-mail adresu Građevinskog fakulteta koja im je dodijeljena prilikom upisa u prvu godinu studija ( *@student.grad.hr ). Poruke poslane s a nonimnih e-mail adresa bit će zanemarene.