Studiji

Preddiplomski, diplomski i poslijediplomski studiji

Saznaj više

Obrazovanje

Stručno usavršavanje i cjeloživotno obrazovanje

Saznaj više

Međunarodna Suradnja

Saznaj više

Referada

Studentska referada, obavijesti o upisima

Saznaj više
OBAVIJEST - Dan Građevinskog fakulteta
Autor: Tomislav Peternel

Nagrađene studentice i studenti povodom Dana Fakulteta trebaju doći  21. veljače 2018. godine u 10 i 15 h ispred studentske referade radi protokolarnih razloga.

Molimo spriječene da o tome obavijeste gospođu Mariju Lopac Petrović na mail: mlopac@grad.hr

Predstavljanje studentskog natjecanja...
Autor: Miroslav Madžarac

Prijavite se na Project Management Championship!

Project Management Championship (PMC) je natjecanje studenata preddiplomskih i diplomskih studija na nacionalnoj i međunarodnoj razini koje ove godine okuplja natjecatelje iz 8 različitih zemalja.

Natjecanje se odvija u tri faze, a svaka je eliminacijska.

Autor: Tomislav Peternel
PROJEKT RAZVOJA E-KOLEGIJA
Poštovani, Objavili smo novi poziv za suradnju na izradi i unapređenju e-kolegija u okviru usluge Projekti razvoja e-kolegija te Vas pozivamo da nam se javite sa svojim prijedlozima ( http://www.srce.unizg.hr/projekti-eucenja ). Ova usluga je posebno zanimljiva nastavnicima kojima je potrebna konkretna pomoć u izradi i razvoju e-kolegija bilo kroz izradu tehnički zahtjevnijih e-materijala, rad sa sustavom Moodle, primjenu instrukcijskog dizajna ili na neki drugi način. Rok za prijavu projekata je 22. veljače 2018. Temeljem pristiglih prijava odabrat će se kandidati s kojima ćemo zajedno razraditi konačne prijedloge projekata u kojima će se definirati ciljevi, poslovi, potrebni resursi i rokovi te započeti s realizacijom odabranih projekata. Molimo Vas da poziv u prilogu objavite na Vašim web -stranicama i proslijedite svojim kolegama. Tim Centra za e-učenje
Autor: Tomislav Peternel
Interaktivno predavanje: „Što? ......
Poštovane kolegice, poštovani kolege, pozivamo Vas na interaktivno predavanje „Što? ... Učenje u akademskom kontekstu“. Predavanjem će se obuhvatiti psihološki, socijalni i biološki temelji učenja, pamćenja i korištenja znanja. Složeni će teorijski koncepti biti objašnjeni i preoblikovani u razumljivu i primjenjivu formu.
Autor: Urednik Građevinskog fakulteta
Službena e-mail adresa za studente
U komunikaciji s nastavnicima i zaposlenicima , studenti su dužni koristiti službenu e-mail adresu Građevinskog fakulteta koja im je dodijeljena prilikom upisa u prvu godinu studija ( *@student.grad.hr ). Poruke poslane s a nonimnih e-mail adresa bit će zanemarene.