Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Studiji

Preddiplomski, diplomski i poslijediplomski studiji

Saznaj više

Obrazovanje

Stručno usavršavanje i cjeloživotno obrazovanje

Saznaj više

Međunarodna Suradnja

Saznaj više

Referada

Studentska referada, obavijesti o upisima

Saznaj više

Baza projekata

Saznaj više
Održan sajam poslova GRADify
Autor: Miroslav Madžarac

U subotu, 7. svibnja održan je drugi sajam poslova GRADify na Građevinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Na sajmu je sudjelovalo 25 poslodavaca koji su studentima predstavili svoju djelatnost i svoja dostignuća u struci te prikazali mogućnosti zaposlenja, stručne prakse, stipendiranja i započinjanja karijere.

Poslodavci su se studentima predstavili na info pultu te putem panel diskusije. Panel diskusije je vodila i moderirala voditeljica Ida Prester. Sajam je posjetilo preko tristo studenata Građevinskog fakulteta koji su s interesom pristupali poslodavcima i istraživali svoje mogućnosti.

Tijekom Sajma održane su i dvije nagradne igre. Prva je natjecanje „Gradi pametno – tresi se sigurno“ koje je osmislio tim studenata Građevinskog fakulteta u Zagrebu. Druga je bila tombola koju su mogli zaigrati studenti koji su prisustvovali Sajmu. Tombolom je troje studenata nagrađeno odlaskom na 16. dane Hrvatske komore inženjere građevinarstva koji će se održati od 9.-11. lipnja u Opatiji. Troje nagrađenih studenata izvukao je predstavnik Hrvatske komore inženjera građevinarstva g. Berislav Rupčić. Svaki od nagrađenih studenata izabrao je još jednog kolegu kojeg će povesti u Opatiju, a ovim putem se zahvaljujemo i HKIG-u na doniranim kotizacijama za studente.

Na sajmu nije izostalo ni zabave pa se nakon službenog dijela programa, druženje poslodavaca i studenta nastavilo u opuštenoj atmosferi uz glazbeni program.

Popis obavijesti