Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Studiji

Preddiplomski, diplomski i poslijediplomski studiji

Saznaj više

Obrazovanje

Stručno usavršavanje i cjeloživotno obrazovanje

Saznaj više

Međunarodna Suradnja

Saznaj više

Referada

Studentska referada, obavijesti o upisima

Saznaj više

Baza projekata

Saznaj više
4. Međunarodna konferencija VODE U...
Autor: Miroslav Madžarac

Sa zadovoljstvom Vas obavještavamo da su otvorene prijave sažetaka za 4. međunarodnu konferenciju VODE U OSJETLJIVIM I ZAŠTIĆENIM PODRUČJIMA, koja će se održati u Puli, od 10. do 13. travnja 2024. godine.

Konferenciju organiziraju Hrvatsko društvo za zaštitu voda i Europsko udruženje za vode (eng. European Water Association, EWA), a cilj konferencije je dati doprinos širenju znanstvenih spoznaja usmjerenih na nova, inovativna i troškovno isplativa rješenja za zaštitu voda i biološke raznolikosti, kao i na izmjene pravnoga okvira koji se odnosi na osjetljiva i zaštićena područja. Građevinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu je jedan od suorganizatora konferencije.

U okviru konferencije odvijat će se tematska radionica „Integralno upravljanje otpadnim vodama - od razine kućanstva do sagledavanja problema na cijelom slivnom području“, koja će se održati u srijedu, 10. travnja.

U četvrtak, 11. travnja, kreće otvaranje konferencije, a okrugli stol o pravnom okviru, koji se odnosi na osjetljiva i zaštićena područja, bit će održan istoga dana u ranim poslijepodnevnim satima. Ceremonija zatvaranja bit će održana u petak, 12. travnja, u kasnim poslijepodnevnim satima.

Posljednji dan konferencije (subota, 13. travnja) rezerviran je za dvije stručne ekskurzije: u Nacionalni park Brijuni i u unutrašnjost Istarskoga poluotoka.

Sve brojne druge informacije možete pronaći na službenoj web stranici konferencije: www.wspa2024.org

Prijave za konferenciju kreću 1. svibnja 2023.

Očekujemo Vas s dobrodošlicom!

Popis obavijesti