Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Studiji

Prijediplomski, diplomski i specijalistički studiji

Saznaj više

Obrazovanje

Stručno usavršavanje i cjeloživotno obrazovanje

Saznaj više

Međunarodna Suradnja

Saznaj više

Referada

Studentska referada, obavijesti o upisima

Saznaj više

Baza projekata

Saznaj više
Novo izdanje publikacije UniART
Autor: Davor Delić

Novo izdanje publikacije UniART - Umjetničkoga kalendara za zimski semestar za akademsku godinu 2023./2024. nalazi na mrežnim stranicama Sveučilišta. 

Pod zajedničkim nazivom UniART Sveučilište u Zagrebu objedinjuje i predstavlja umjetničku djelatnost svojih sastavnica ‒ akademija i fakulteta. 

Stvaranje umjetničkoga kalendara rezultat je rada sveučilišne Radne skupine za prikupljanje i objedinjavanje podataka o umjetničkoj djelatnosti u sklopu projekta čiji je cilj prikaz svih aktivnosti umjetničkoga područja na Sveučilištu po semestrima akademske godine. Umjetnički kalendar UniART Sveučilišta u Zagrebu sadržava aktivnosti, djelatnost i programe svake navedene sastavnice te kalendarski prikaz s datumima događanja. 

Umjetnički kalendar UniART i pripadajući letak – popis događanja na hrvatskom jeziku objavljeni su na mrežnim stranicama Sveučilišta na poveznici: https://www.unizg.hr/nc/vijest/article/uniart-umjetnicki-kalendar-sveucilista-u-zagrebu-br-2-za-ak-god-20232024-zimski-semes/

Umjetnički kalendar UniART letak s popisom događanja na engleskom jeziku objavljen je na mrežnim stranicama Sveučilišta na poveznici: https://www.unizg.hr/nc/homepage/news-content/article/the-calendar-of-art-events-of-the-university-of-zagreb-in-the-academic-year-20232024/

Popis obavijesti