Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Studiji

Prijediplomski, diplomski i specijalistički studiji

Saznaj više

Obrazovanje

Stručno usavršavanje i cjeloživotno obrazovanje

Saznaj više

Međunarodna Suradnja

Saznaj više

Referada

Studentska referada, obavijesti o upisima

Saznaj više

Baza projekata

Saznaj više
Humanitarna pomoć za Psihijatrijsku...
Autor: Davor Delić

Studentski zbor Učiteljskoga fakulteta, Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu i Studentski centar u Zagrebu ove su godine zajedničkim snagama organizirali dosada vrlo uspješnu humanitarnu akciju Učiteljskog fakulteta, Advent Sveučilišta u Zagrebu.

Advent je službeno završio 18. prosinca 2023. godine, a održao se u vanjskom prostoru unutar Studentskog doma "Stjepan Radić", Jarunska 2, Zagreb.

Ove godine nudila se bogata gastronomska ponuda koju su krasili proizvodi, ručni radovi i rukotvorine studenata, a održali su se kvizovi, stand-up predstave, kazališne predstave, likovne radionice i druge aktivnosti. Svim tim aktivnostima prikupljala se humanitarna pomoć u novcu za Psihijatrijsku bolnicu za djecu i mladež u Zagrebu. 

Nadamo se kako ste posjetili Advent i osjetili zajedništvo i božićni duh studenata. Ako niste uspjeli fizički prisustvovati, moguće je donirati sredstva prema svojim mogućnostima - preko IBAN računa do 20. veljače 2024. godine, kako bi pomogli onima kojima je to najpotrebnije.

U nastavku Vam šaljemo potrebne podatke za uplatu:

IBAN: HR6524020061500137032
Svrha uplate: Donacija za Advent, model: 99, poziv na broj 089-2023

Od srca Vam hvala na svakoj donaciji!

Popis obavijesti