Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Studiji

Prijediplomski, diplomski i specijalistički studiji

Saznaj više

Obrazovanje

Stručno usavršavanje i cjeloživotno obrazovanje

Saznaj više

Međunarodna Suradnja

Saznaj više

Referada

Studentska referada, obavijesti o upisima

Saznaj više

Baza projekata

Saznaj više
BUS 2024 – Budućnost ugodnog stanovanja
Autor: Nevenka Krfogec

13. po redu SUPEUS-ova cjelodnevna stručna konferencija za studente „BUS 2024 – Budućnost ugodnog stanovanja“ održava se u subotu, 16.3.2024. na Rudarsko-geološko-naftnom fakultetu u Velikoj predavaoni s početkom u 10:00 sati.

Svake godine predavanja su povezana s aktualnostima u području energetske učinkovitosti, obnovljivih izvora energije i održive gradnje. Na ovogodišnjoj konferenciji pod temom „ EcoConnect: U korak s energijom i inovacijama “, profesori i stručnjaci će približiti teme obnovljivih izvora energije, otpada kao resursa u energetskoj tranziciji, proizvodnje vodika i njegovog mjesta u zgradarstvu te projektiranja s naglaskom na energetskoj učinkovitosti na primjeru Campusa Rimac.

Tijekom jednodnevnog seminara svi sudionici dobit će najrelevantnije informacije u području energetike i energetske učinkovitosti s interdisciplinarnim pogledom na probleme, rješenja i mogućnosti. U programu se nalazi deset predavanja i panel rasprava, a točna agenda nalazi se u privitku.

Na prethodnih dvanaest BUS-eva, ukupno je sudjelovalo preko 2500 studenata i 105 predavača, isključivo vrhunskih profesora i prepoznatih stručnjaka iz raznih tvrtki i institucija, a projekt je kao vrijedan i kvalitetan dosad prepoznalo preko 75 tvrtki.

Sve aktivnosti vezane uz projekt prati na društvenim mrežama Udruge.
Više informacija o seminaru i prijave, na službenoj web stranici https://bus.supeus.hr/   i službenom događaju na Facebook-u BUS 2024 I EcoConnect: U korak s energijom i inovacijama I Faceboook.

Vidimo se 16.3. na RGNF-u!

 

Popis obavijesti