Studiji

Preddiplomski, diplomski i poslijediplomski studiji

Saznaj više

Obrazovanje

Stručno usavršavanje i cjeloživotno obrazovanje

Saznaj više

Međunarodna Suradnja

Saznaj više

Referada

Studentska referada, obavijesti o upisima

Saznaj više
Autor: Miroslav Madžarac

Poštovane kolegice i kolege,

Pozivamo Vas na zanimljivo predavanje: ''Primjena satelitske radarske interfeometrije za praćenje pomaka i deformacija, od pomaka terena na većem prostornom obuhvatu do pomaka na izoliranim stambenim objektima'' koje će se održati u petak, 21. rujna 2018. godine, s početkom u 12:00 sati (dvorana 121) na Građevinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Autor: Tomislav Peternel
NATJEČAJ ZA UPIS studenata u 1....
Na stranicama Sveučilišta objavljen je natječaj za upis studenata u prvu godinu diplomskog sveučilišnog studija u akademskoj godini 2018./2019. Sve o postupku prijave i upisa na Građevinskom fakultetu nalazi se na stranicama 34 i 35 Natječaja. NATJEČAJ http://www.unizg.hr/studiji-i-studiranje/upisi-stipendije-priznavanja/upisne-kvote-i-natjecaji-za-upis/upisi-20182019/
Autor: Tomislav Peternel
Promocija studenata diplomskog i...
Svečana promocija magistri inženjerki i magistara inženjera građevinarstva, te diplomiranog inženjera građevinarstva, održat će se 15. listopada 2018. u 14 i 15  sati u Velikoj predavaonici. Popis s naznakom vremena promocije objavit ćemo naknadno.
Autor: Tomislav Peternel
OBAVIJEST O UPISIMA ZA...
Obavijest o prijavama na preddiplomski sveučilišni studij građevinarstva za osobe koje su završile srodni tehnički sveučilišni studij Obavijest o prijavama za prijelaz s drugih srodnih tehničkih fakulteta na drugu godinu preddiplomskog studija građevinarstva Obavijesti o prijavama na preddiplomski studij građevinarstva za osobe koje su završile stručni studij građevinarstva
Autor: Urednik Građevinskog fakulteta
Službena e-mail adresa za studente
U komunikaciji s nastavnicima i djelatnicima Fakulteta , studenti su dužni koristiti službenu e-mail adresu Građevinskog fakulteta koja im je dodijeljena prilikom upisa u prvu godinu studija ( *@student.grad.hr ). Poruke poslane s a nonimnih e-mail adresa bit će zanemarene.