Studiji

Preddiplomski, diplomski i poslijediplomski studiji

Saznaj više

Obrazovanje

Stručno usavršavanje i cjeloživotno obrazovanje

Saznaj više

Međunarodna Suradnja

Saznaj više

Referada

Studentska referada, obavijesti o upisima

Saznaj više
Reakreditacija Sveučilišta u Zagrebu...
Autor: Miroslav Madžarac

Dragi studenti,

Građevinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu prolazi postupak reakreditacije, koji provodi Agencija za znanost i visoko obrazovanje. U tu svrhu naše visoko učilište posjetit će Stručno povjerenstvo. Obvezan su dio protokola posjeta odvojeni sastanci s upravom visokog učilišta, predstavnicima nastavnog osoblja i studentima. Ljubazno Vas molimo da se u utorak, 5. lipnja 2018. g. s početkom u 12:00 sati (u Vijećnici Fakulteta) u što većem broju odazovete na sastanak sa Stručnim povjerenstvom koje bi željelo čuti i vaš glas.

Reakreditacija Sveučilišta u Zagrebu...
Autor: Miroslav Madžarac

Građevinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu prolazi postupak reakreditacije, koji provodi Agencija za znanost i visoko obrazovanje. U tu svrhu Građevinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu posjetit će Stručno povjerenstvo. Želite li dostaviti svoj komentar članovima Stručnog povjerenstva, primjedbe i prijedloge ili želite li pohvaliti rad Vašega visokog učilišta ili nekih pojedinaca, slobodno iznesite svoje mišljenje putem povjerljive komunikacije https://www.azvo.hr/hr/komentari-institucija do 1. lipnja 2018. g.

Autor: Miroslav Madžarac

Drage kolegice i kolege studenti,

U petak 25. 5. 2018. godine po prvi puta organiziramo Dan karijera Građevinskog fakulteta. U predavaonici 121, od 9 do 18 sati održavat će se prezentacije zainteresiranih poslodavaca. Pozivamo Vas da se upoznate s tržištem rada u građevinarstvu, pogledate predstavljanja tvrtki i porazgovarate s budućim poslodavcima. 

Raspored predstavljanja tvrtki i ostalih aktivnosti

Autor: Tomislav Peternel
NATJEČAJ ZA UPIS studenata u 1....
NATJEČAJ Građevinski fakultet stranica 42 Dostava rezultata ostalih učeničkih postignuća Pristupnici koji su sudjelovali na Međunarodnoj olimpijadi iz predmeta matematika i/ili fizika, odnosno koji su osvojili prvo mjesto na županijskim natjecanjima u RH iz predmeta matematika i/ili fizika, dužni su originalni dokaz ili ovjerenu kopiju uz ovjerenu kopiju osobne iskaznice dostaviti na Građevinski fakultet do 2. srpnja 2018. Dokumentacija se može dostaviti osobno u studentsku referadu Fakulteta, soba broj 50, ili preporučenom poštom na adresu Sveučilište u Zagrebu, Građevinski fakultet, Fra Andrije Kačića Miošića 26, 10000 Zagreb.
Autor: Tomislav Peternel
GODIŠNJI RASPORED PRISTUPNIKA ZA...
Studenti koji su upisali završni ispit dužni su se javiti dodjeljenim mentorima najkasnije do 28. ožujka 2018. godine radi dogovora s mentorom i dodjele OBRASCA 2. Mole se mentori da po dogovoru sa studentom ODRAZAC 2 -  Temu završnog ispita dostave u studentsku referadu u elektronskom obliku do 10. travnja 2018. godine na mail: ivanapo@grad.hr RASPORED  po abecedi pristupnika ISPRAVAK
Autor: Tomislav Peternel
GODIŠNJI RASPORED PRISTUPNIKA ZA...
Studenti koji su upisali diplomski rad  dužni su se javiti dodjeljenim mentorima najkasnije do 28. ožujka 2018. godine radi dogovora s mentorom i dodjele OBRASCA 2. Mole se mentori da po dogovoru sa studentom ODRAZAC 2 -  Temu diplomskog rada dostave u studentsku referadu u elektronskom obliku do 10. travnja 2018. godine na mail: tpeternel@grad.hr RASPORED po smjerovima ISPRAVAK
Autor: Urednik Građevinskog fakulteta
Službena e-mail adresa za studente
U komunikaciji s nastavnicima i djelatnicima Fakulteta , studenti su dužni koristiti službenu e-mail adresu Građevinskog fakulteta koja im je dodijeljena prilikom upisa u prvu godinu studija ( *@student.grad.hr ). Poruke poslane s a nonimnih e-mail adresa bit će zanemarene.