Studiji

Preddiplomski, diplomski i poslijediplomski studiji

Saznaj više

Obrazovanje

Stručno usavršavanje i cjeloživotno obrazovanje

Saznaj više

Međunarodna Suradnja

Saznaj više

Referada

Studentska referada, obavijesti o upisima

Saznaj više
UPISI U 1. GODINU PREDDIPLOMSKOG...
Autor: Tomislav Peternel

Upisi pristupnika koji su stekli pravo upisa na Građevinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu obavit će se  19. srpnja 2018. – četvrtak u predavaonici 213/2. kat glavne zgrade prema sljedećem rasporedu:

u 9 sati      –   pristupnici na rang listi     od 1 do 60

u 11 sati    –   pristupnici na rang listi     od 61 do 120

u 13 sati    –   pristupnici na rang listi     od 121 do 180

u 15 sati    –   pristupnici na rang listi     od 181 do 235

Studenti strani državljani na upis trebaju doći u 9 sati

NATJEČAJ ZA UPIS studenata u 1....
Autor: Tomislav Peternel

NATJEČAJ

Građevinski fakultet stranica 42

Dostava rezultata ostalih učeničkih postignuća

Pristupnici koji su osvojili prvo mjesto na županijskim natjecanjima u RH iz predmeta matematika i/ili fizika, dužni su originalni dokaz ili ovjerenu kopiju uz ovjerenu kopiju osobne iskaznice dostaviti na Građevinski fakultet do 2. srpnja 2018.

Dokumentacija se može dostaviti osobno u studentsku referadu Fakulteta, soba broj 50, ili preporučenom poštom na adresu Sveučilište u Zagrebu, Građevinski fakultet, Fra Andrije Kačića Miošića 26, 10000 Zagreb.

Natječaj za bilateralnu razmjenu:...
Autor: Miroslav Madžarac

Ovim putem Vas obavještavamo da su u sklopu bilateralne međusveučilišne suradnje objavljena dva (2) natječaja za studentsku razmjenu  u ljetnom semestru ak.god. 2018./2019. na sljedećim Sveučilištima: Universidad de Chile i M.V. Lomonosov. 

Tekst natječaja možete pronaći na sljedećoj poveznici: http://www.unizg.hr/nc/vijest/article/natjecaji-za-stipendije-za-studentsku-razmjenu-u-ak-god-20182019-7-dio/ 
 

GODIŠNJI RASPORED PRISTUPNIKA ZA...
Autor: Tomislav Peternel

Studenti koji su upisali završni ispit dužni su se javiti dodjeljenim mentorima najkasnije do 28. ožujka 2018. godine radi dogovora s mentorom i dodjele OBRASCA 2.

Mole se mentori da po dogovoru sa studentom OBRAZAC 2 -  Temu završnog ispita dostave u studentsku referadu u elektronskom obliku do 10. travnja 2018. godine na mail: ivanapo@grad.hr

 

Autor: Tomislav Peternel
GODIŠNJI RASPORED PRISTUPNIKA ZA...
Studenti koji su upisali diplomski rad  dužni su se javiti dodjeljenim mentorima najkasnije do 28. ožujka 2018. godine radi dogovora s mentorom i dodjele OBRASCA 2. Mole se mentori da po dogovoru sa studentom ODRAZAC 2 -  Temu diplomskog rada dostave u studentsku referadu u elektronskom obliku do 10. travnja 2018. godine na mail: tpeternel@grad.hr  
Autor: Urednik Građevinskog fakulteta
Službena e-mail adresa za studente
U komunikaciji s nastavnicima i djelatnicima Fakulteta , studenti su dužni koristiti službenu e-mail adresu Građevinskog fakulteta koja im je dodijeljena prilikom upisa u prvu godinu studija ( *@student.grad.hr ). Poruke poslane s a nonimnih e-mail adresa bit će zanemarene.