Studiji

Preddiplomski, diplomski i poslijediplomski studiji

Saznaj više

Obrazovanje

Stručno usavršavanje i cjeloživotno obrazovanje

Saznaj više

Međunarodna Suradnja

Saznaj više

Referada

Studentska referada, obavijesti o upisima

Saznaj više
NATJEČAJ ZA UPIS studenata u 1....
Autor: Tomislav Peternel

NATJEČAJ

Građevinski fakultet stranica 42

Dostava rezultata ostalih učeničkih postignuća

Pristupnici koji su osvojili prvo mjesto na županijskim natjecanjima u RH iz predmeta matematika i/ili fizika, dužni su originalni dokaz ili ovjerenu kopiju uz ovjerenu kopiju osobne iskaznice dostaviti na Građevinski fakultet do 2. srpnja 2018.

Dokumentacija se može dostaviti osobno u studentsku referadu Fakulteta, soba broj 50, ili preporučenom poštom na adresu Sveučilište u Zagrebu, Građevinski fakultet, Fra Andrije Kačića Miošića 26, 10000 Zagreb.

Dobitnici Rektorove nagrade za...
Autor: Miroslav Madžarac

Povjerenstvo za Rektorovu nagradu pregledalo studentske radove koje su predložile sastavnice Sveučilišta u Zagrebu te je izabralo ukupno 172 rada za Rektorovu nagradu u pet kategorija: 112 radova u a) kategoriji, 31 u b), 3 u d), 3 u e) i 23 rada u f) kategoriji.

GODIŠNJI RASPORED PRISTUPNIKA ZA...
Autor: Tomislav Peternel

Studenti koji su upisali završni ispit dužni su se javiti dodjeljenim mentorima najkasnije do 28. ožujka 2018. godine radi dogovora s mentorom i dodjele OBRASCA 2.

Mole se mentori da po dogovoru sa studentom OBRAZAC 2 -  Temu završnog ispita dostave u studentsku referadu u elektronskom obliku do 10. travnja 2018. godine na mail: ivanapo@grad.hr

 

Autor: Tomislav Peternel
GODIŠNJI RASPORED PRISTUPNIKA ZA...
Studenti koji su upisali diplomski rad  dužni su se javiti dodjeljenim mentorima najkasnije do 28. ožujka 2018. godine radi dogovora s mentorom i dodjele OBRASCA 2. Mole se mentori da po dogovoru sa studentom ODRAZAC 2 -  Temu diplomskog rada dostave u studentsku referadu u elektronskom obliku do 10. travnja 2018. godine na mail: tpeternel@grad.hr  
Autor: Urednik Građevinskog fakulteta
Službena e-mail adresa za studente
U komunikaciji s nastavnicima i djelatnicima Fakulteta , studenti su dužni koristiti službenu e-mail adresu Građevinskog fakulteta koja im je dodijeljena prilikom upisa u prvu godinu studija ( *@student.grad.hr ). Poruke poslane s a nonimnih e-mail adresa bit će zanemarene.