Studiji

Preddiplomski, diplomski i poslijediplomski studiji

Saznaj više

Obrazovanje

Stručno usavršavanje i cjeloživotno obrazovanje

Saznaj više

Međunarodna Suradnja

Saznaj više

Referada

Studentska referada, obavijesti o upisima

Saznaj više
Autor: Miroslav Madžarac

Poštovane kolegice i kolege,

Pozivamo Vas na zanimljivo predavanje: ''Primjena satelitske radarske interfeometrije za praćenje pomaka i deformacija, od pomaka terena na većem prostornom obuhvatu do pomaka na izoliranim stambenim objektima'' koje će se održati u petak, 21. rujna 2018. godine, s početkom u 12:00 sati (dvorana 121) na Građevinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Autor: Tomislav Peternel
Promocija studenata diplomskog i...
Svečana promocija magistri inženjerki i magistara inženjera građevinarstva, te diplomiranog inženjera građevinarstva, održat će se 15. listopada 2018. u 14 i 15  sati u Velikoj predavaonici. Popis s naznakom vremena promocije objavit ćemo naknadno.
Autor: Tomislav Peternel
NATJEČAJ ZA UPIS studenata u 1....
Na stranicama Sveučilišta objavljen je natječaj za upis studenata u prvu godinu diplomskog sveučilišnog studija u akademskoj godini 2018./2019. Sve o postupku prijave i upisa na Građevinskom fakultetu nalazi se na stranicama 34 i 35 Natječaja. NATJEČAJ http://www.unizg.hr/studiji-i-studiranje/upisi-stipendije-priznavanja/upisne-kvote-i-natjecaji-za-upis/upisi-20182019/
Autor: Tomislav Peternel
NATJEČAJ ZA UPIS studenata u 1....
NATJEČAJ Građevinski fakultet stranica 42 Dostava rezultata ostalih učeničkih postignuća u jesenskom upisnom roku Pristupnici koji su osvojili prvo mjesto na županijskim natjecanjima u RH iz predmeta matematika i/ili fizika, dužni su originalni dokaz ili ovjerenu kopiju uz ovjerenu kopiju osobne iskaznice dostaviti na Građevinski fakultet do 11. rujna 2018. Dokumentacija se može dostaviti preporučenom poštom na adresu Sveučilište u Zagrebu, Građevinski fakultet, Fra Andrije Kačića Miošića 26, 10000 Zagreb.
Autor: Urednik Građevinskog fakulteta
Službena e-mail adresa za studente
U komunikaciji s nastavnicima i djelatnicima Fakulteta , studenti su dužni koristiti službenu e-mail adresu Građevinskog fakulteta koja im je dodijeljena prilikom upisa u prvu godinu studija ( *@student.grad.hr ). Poruke poslane s a nonimnih e-mail adresa bit će zanemarene.