STRUČNO USAVRŠAVANJE
Repozitorij je prazan
Obavijesti
OCJENA STANJA, SANACIJA I OJAČANJE...
Autor: Stručno Usavršavanje

Građevinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu u suradnji s tvrtkom MC Bauchemie i Japan Concrete Institutom organizirao je radionicu Ocjena stanja, sanacija i ojačanje betonskih građevina.

Radionica je bila namijenjena projektantima, izvođačima, nadzornim inženjerima i investitorima koji se bave održavanjem armiranobetonskih građevina.

Materijali su dostupni na poveznicama:

Stručno usavršavanje

 

 

 Ministarstvo zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva 21. veljače 2011. godine objavilo je u Narodnim novinama broj 23/2011 dva nova pravilnika vezana uz stručno usavršavanje u graditeljstvu. Detaljnije o promjenama koje su nastupile pročitajte u priloženim dokumentima. 

 

Ministarstvo zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva 21. srpnja 2011. godine objavilo je Tumačenje o trajanju prvog petogodišnjeg razdoblja stručnog usavršavanja. Tumačenje možete pročitati ovdje.  

*  *  *  *  *

Svaki polaznik ovih tečajeva treba poslati HKOIG Zahtjev za priznavanje bodova iz područja regulative kao i potvrdu o sudjelovanju na predavanjima. Nakon poslanog i evidentiranog zahtjeva od strane HKOIG, bodovi će biti upisani svakom polazniku.  

*  *  *  *  * 

Međunarodni sveučilišni interdisciplinarni poslijediplomski specijalistički studij

POSLOVNO UPRAVLJANJE U GRADITELJSTVU
MBA IN CONSTRUCTION
(MBACon)

Ako želite primati obavijesti o seminarima na email adresu prijavite se ovdje.

veza na stranice Ministarstvo zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva